Årssummering 2022!

God fortsättning! Året 2022 är till ända och vi har redan hunnit välkomna 2023. Men innan vi ser framåt helt och hållet väljer vi att blicka tillbaka på året som gått – häng med!

Ännu ett år har gått och utvecklingen av Hallonbergen + Ör går fortsatt framåt. Med nya bostäder, fler människor som flyttar in och nya aktörer som öppnar blir vår kära stadsdel ännu mer fantastisk.

Men det som verkligen utmärker Hallonbergen och Ör är människorna som bor här. Och när vi nyligen publicerade en nyhet om att nominera en ambassadör för Hallonbergen + Ör blev det ännu mer tydligt. Vi har nämligen fått in flera bidrag på eldsjälar i vår stadsdel att skriva om och snart ska vi presentera vem vi kommer att skriva om först!

Nu summerar vi året 2022!

Sportlov

Året startade och vi berättade om allt fantastiskt som hände i och runt Hallonbergen och Ör under sportlovet.

Inför sportlovet 2023 kommer vi självklart att göra samma sak även i år, och berätta om allt roligt som händer i vår kära stadsdel.

Påskäggsjakt

Påskäggsjakten vi anordnar i Hallonbergen och Ör har blivit en stolt tradition och en uppskattad händelse för både barn och föräldrar. I år var inget undantag utan påskäggsjakten ägde rum i sedvanlig ordning och det var så roligt att se alla de små som lyckades hitta sina påskägg!

Träffpunkten

Efter ett långt uppehåll så öppnade äntligen Träffpunkten i Hallonbergen upp igen. En träffpunkt där du som är 65+ får träffa andra seniorer för att hålla kropp och hjärna i gång. Ett fantastiskt initiativ med flera eldsjälar!

Matlagningsstafett

Det blev en lyckad premiär för Hallonbergens matlagningsstafett med en tre dagar lång hyllning till kokkonsten, på Kökets Torg i Hallonbergen.

Nationaldagsfirande

Under sommaren blev det ett fantastiskt nationaldagsfirande vid Golfängarna i Hallonbergen med över 30 000 besökare.

Nordic Wellness

Träningspeppen var total när Nordic Wellness slog upp portarna till deras nya gym i Umami Park i Hallonbergen. Här erbjuds ett toppmodernt gym med massor av träningsglädje på hela 1625 kvm.

Pumpajakt

Likt påskäggsjakten är pumpajakten i Hallonbergen och Ör en annan stolt tradition. Då är det bara att bege sig ut för att hitta en pumpa och börja karva - och sedan delta i fototävlingen! Under detta år fick vi in mängder av fantastiska bidrag som går att se på vår Instagram – så kul!

Höstlov

Samtidigt bjöds det på massor av annat roligt under höstlovet i Hallonbergen och Ör! Inför höstlovet 2023 kommer vi självklart att göra samma sak även i år, och berätta om allt roligt som händer i vår kära stadsdel.

Julpyssel

Vintern närmade sig och i Hallonbergen Centrum bjöds det på ett fint tillfälle för barn och vuxna att samlas och skapa julglädje. Ett långbord dukades upp och hit var alla välkomna för att skapa pyssel för att hänga hemma i julgranen, i fönstret eller ge bort som en julklapp.

Kvällsfotboll

Varje lördag kväll i Hallonbergen Centrum anordnar SIK Fotboll kvällsfotboll för barn och unga. Här samlas alla som vill för att spela fotboll under ledning av Acke – en av eldsjälarna bakom SIKs populära kvällsfotboll.

Luciafirande

Det bjöds på stämningsfullt luciafirande i Hallonbergen Centrum med luciatåg, lussebullar och stämningsfull sång bland hundratals brinnande marschaller. Så fint.

10 tips på vinteraktiviteter

Vintern är fortfarande i full gång och vi har tagit fram tips på utomhusaktiviteter för stora och små. Kika in för att se vad ni kan hitta på!

Vi vill tacka er för ett fantastiskt år i Hallonbergen och Ör. Nu blickar vi framåt mot 2023 där området kommer att utvecklas ännu mer, fler människor kommer att flytta in och fler roliga saker kommer att hända. Vi ses! ⭐️

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!