Fira Halloween i Paviljongen!

Torsdagen den 31 oktober är alla välkomna till Paviljongen i Ör för att fira denna höstmysiga (och lite läskiga) högtid.

Bus eller godis..? Samla alla du känner och fira Halloween tillsammans. Torsdagen den 31/10, mellan klockan 16-19 håller Paviljongen öppet med kuslig Halloween-sminkning och blandat pyssel. Det blir även korvgrillning och en rolig tävling med fina vinster. Ta med familjen och alla dina vänner. Det kommer att bli rysligt kul. 

Paviljongen ligger i Ör centrum och är som ett tillfälligt vardagsrum för alla i närområdet att samlas och trivas i. Här arrangeras flera aktiviteter, så in och läs här om vad som mer är på gång.

Visste du att...
Halloween härstammar från Irland och var från början en keltisk festival som kallades Samhain och betydde att man sa hejdå till sommaren och välkomnade hösten.
Namnet Halloween dök upp på 1500-talet och först då sammankopplades festligheten med helgonfirande. Halloween är en förkortning av engelskans All-Hallows-Eve, och fick sitt stora genombrott när irländska emigranter tog med sig traditionen till USA på i mitten av 1800-talet.

Här i Sverige är det fortfarande ett ganska nytt fenomen, men kanske är det vår längtan att göra något roligt i höstmörkret som gör att fler och fler firar Halloween. För visst är det kul!

Vi ses i Paviljongen!

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!