Konstnärer bjuder in till öppet hus och visar sin konst.

Våren 2019 öppnade Ateljé 17 Rum i den gamla läkarmottagningen högst upp i Hallonbergen centrum. Snart får du möjlighet att uppleva konsten på nära håll när Konstnärsföreningen K!SS! bjuder in till öppen hus.

Konstnärsföreningen K!SS! (Konstnärer i Sundbyberg Stad) håller till i en stor ateljévåning som kallas ’17 rum’. Föreningen består av 12 lokala konstnärer där de flesta är verksamma just här i Hallonbergen, och resterande rum hyrs ut till konstnärer, musiker och keramiker från hela Stockholm.

K!SS! är en ideell förening som lyfter fram konsten som en central del i byggandet av framtidens Sundbyberg, och i november finns flera möjligheter att få titta närmare på deras arbeten när det bjuder in till både öppet hus och workshop. Så, är du sugen på att skapa eller gillar du att titta på konst – lägg dessa datum på minnet. 

Torsdagen 14 november – Öppet hus i ateljéerna kl. 17.00–21.00 (plan 3 i centrumhuset)

Lördagen 16 november – Workshop under Hallonbergen LIVE, där du kan prata och skapa om Hallonbergen tillsammans med en konstnär. (Från 15 år, samling vid blomsteraffären)

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!