Rivstarta loppsäsongen med Två Sjöar Runt!

Tävlings- och motionssäsongen är precis runt hörnet, så nu börjar det bli dags att lämna vinteridet och dra på joggingskorna! Klassikern Två Sjöar Runt går av stapeln den 15e mars.

I Hallonbergen + Ör bor man granne med de två vackra fågelsjöarna Lötsjön och Råstasjön, som utgör perfekta jogging- och promenadstråk året om. Här hålls även det populära loppet Två Sjöar Runt, där både elit och motionärer kan välja mellan fyra olika distanser. Den kortaste banan är 2.4 km och den längsta 16.7 km.

Tävlingen hölls för första gången redan 1965, och var då först i Sverige med att bjuda in löpare till en motionsklass, och blev därmed upptakten till en rad olika motionslopp landet runt.

Nu är Två Sjöar Runt en tävling där alla åldrar kan vara med, och trots det tidiga datumet brukar vädret ändå vara på löparnas sida. Skulle det dock ha hunnit komma en massa snö till dess, så vinterunderhålls banorna av Sundbybergs och Solna stad, så det går utmärkt att springa ändå.

Chans att vinna två startplatser

Balder fastigheter har några extra startbiljetter du kan vara med och tävla om, en till dig själv och en att ge bort till någon som du tycker om och vill springa med. Gå in på vår facebooksida: facebook.com/hallonbergenor för mer information hur du kan vinna.

Så nu finns det inga ursäkter – kickstarta löpsäsongen med ett klassiskt lopp i vacker natur. Stort Lycka Till!

För mer detaljerad information om banor och anmälan, läs mer hos Sundbyberg IK.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!