Utmana dig själv på Löparakademins 10-veckorsprogram!

Nu har du chansen att anmäla dig till Löparakademins 10-veckorsprogram. Genom träning, workshops och mentorskap får deltagarna verktyg för att sätta upp och nå personliga mål. Det gemensamma slutmålet? Att genomföra ett 10-kilometerslopp.

Löparakademins program vänder sig till killar och tjejer i årskurs nio. Varje program leds av ideellt engagerade ledare. Mentorskapet och den naturliga kontakten med vuxna förebilder är en viktig del.

Utöver att klara ett 10-kilometerslopp ska alla deltagare efter avslutat program ha fått:

  • Stärkt tro på sin egen förmåga
  • Redskap för att jobba målinriktat
  • Ökad förståelse för vad som krävs i studier och arbetsliv

Anmäl dig redan idag!

Under våren 2021 kommer Löparakademin att genomföra sitt program i olika delar av Stockholm där Hallonbergen är en av platserna.

Under tio veckor tränar deltagare och ledare tillsammans. Ingen tidigare träningsvana krävs utan var och en jobbar utefter sina förutsättningar mot sitt eget uppsatta mål. Parallellt med träningarna genomförs workshops kring målinriktat arbete och självledarskap samt ledning och stöttning från ledarna som kan tillämpas i studier eller andra delar av ens liv.

En fantastisk möjlighet att växa som person tillsammans med andra.

Träningen kommer att bestå av 2 träningspass i veckan och en workshop en dag varannan vecka. Att delta är gratis och alla som är med får löparskor från Nike, t-shirt och diplom efter avslutat program.

Programmet startar i mars och det finns fortfarande några platser kvar!

Anmäl dig som deltagare!

Vill ni veta mer om hur det är att vara med i Löparakademins 10-veckorsprogram kan ni även läsa vår tidigare nyhet: Tillsammans för att nå gemensamma mål. Där intervjuade vi flera av deltagarna som berättade om upplevelsen.

Löparakademins 10-veckorsprogram finansieras av Balder, Förvaltaren och Sundbybergs kommun.

Ni kan läsa mer om programmet på Löparakademins hemsida och se bilder och få de senaste nyheterna på Löparakademins Instagram.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!