Nya kontorskoncept i expansiva Umami Park

Hallonbergen + Ör tar redan stora kliv mot att bli en stadsdel i framkant, och nu blir valmöjligheterna gällande kontorslösningar i Umami Park ännu mer flexibla!
Convendums koncept är en viktig del i att skapa en ny kommersiell knytpunkt i Stockholm..

Wallenstams Umami Park är det nya och moderna området i Hallonbergen + Ör, där människor redan idag bor, arbetar och tar del av butik- och restaurangutbudet. Här finns stor potential, och målsättningen är att skapa en ny kommersiell knytpunkt i Stockholm. Här kan yrkeslivet kan ta fart, samtidigt som någons vardag pågår. Nu är ännu fler smarta kontorslösningar på ingång.

Convendum öppnar nya kontorskoncept

Convendum etablerar moderna Coworking spaces och Coliving i expansiva affärsdistrikt, och nu har turen kommit till Umami Park där de öppnar flera olika kontorskoncept, för alla typer av verksamheter. Lokalerna kommer vara fullt utrustade med en all inclusive service för en problemfri arbetsdag, och huvudmålet är att företaget ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Även de boende i Hallonbergen + Ör kommer att dra nytta av de nya kontorslösningarna, då mixen av kontor och bostadshus skapar en pulserande stadsbild med ett attraktivt utbud. På det här sättet erbjuds ytterligare en dimension till stadsbilden, genom att etablera kommersiella ytor där företag kan verka. Något som gör stadsdelen i sig mer attraktiv både för boende och företag.

Olika produkter för olika kontorsbehov

Kontorshotell blir en allt mer populär lösning för företag som är ute efter främst mindre och mellanstora kontor. Fler och fler företag inser fördelarna med att kunna vara mobila, flexibla och snabbt kunna anpassa sig efter förändrade förutsättningar. Med många faciliteter och tjänster blir då kontorshotell ett smart och bekvämt val.

Konceptet passar bra även för nystartade företag, då det innebär en låg risk och det är lättare att ha koll på den faktiska månadskostnaden.

Bygget pågår redan för fullt i Hallonbergen, och Umami Park kommer att skapa helt nya möjligheter och förutsättningar för företag. Detta är vad som är på gång:

  • Redan nu i april 2020 öppnar Convendums första del ’Big Office’ i Umami Park, vilket är en ny produkt för företag som vill ha lite större lokaler av premiumklass.

  • Efter sommaren lanseras nästa produkt, Convendum Living, där företag och dess medarbetare kommer att erbjudas lägenhetshotell under längre perioder.

  • Det tredje steget sker 2022. Då öppnas även produkten ’Coworking space’, där du kan skaffa medlemskap till ett kontorslandskap dygnet runt, samt hyra ett ’Private office’. Även Convendums kongress öppnar upp under 2022 vilket öppnar upp möjligheten för större konferenser.

”Vi är glada över att få vara med och etablera en ny stadskärna i en av Sveriges mest expansiva kommuner tillsammans med Wallenstam. Umami Park blir en kommersiell knytpunkt där vi erbjuder hela vår produktkatalog. Först ut kommer Big Office, en all inclusive kontorslösning i premiumsegmentet för större bolag som öppnar 1 april 2020. Efter sommaren kommer Coliving, 75 st premium long stay-lägenheter för företag och privatpersoner. Under 2022 kommer även ett fullskaligt Coworking Space samt ett kongresscenter för större konferenser.” – Håkan Jeppsson, VD

Vill du veta mer om hur du kan hyra kontor?

Kontakta Convendum på deras hemsida genom att skicka in en intresseanmälan via denna länk: https://convendum.se/sv/ . Det går även bra att skicka ett mejl till info@convendum.se.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!