En tillbakablick och sen kliver vi in i framtiden. Missa inte den 8/10!

Tisdagen den 8:e oktober väntar en spännande eftermiddag i Hallonbergen, där mat och ponnyridning varvas med viktiga samtal om framtidens boende och område.

På 70-talet byggde fastighetsbolaget Förvaltaren ett modernt centrum i Hallonbergen och ett par tusen lägenheter som var nytänkande för sin tid. Men tiden går fort och det är nu dags att lyfta standarden och förbättra livsmiljön för hela området.

Boende, allmänhet, politiker och experter är därför alla inbjudna till Hallonbergen tisdagen den 8:e oktober för att vara med på starten av Förvaltarens arbete med att förnya, förbättra och utveckla Hallonbergen + Ör.

Sundbybergs stad finns på plats för att berätta om planerna för hela området. Du kommer få ta del av mycket intressant information om de nya bostäderna, de nya utemiljöerna, och hur de boende i Hallonbergen ska påverkas så lite som möjligt under arbetets gång.

På programmet står även ett besök i en tidstypisk, fullt möblerad lägenhet från 70-talet, samt att titta in i ett stort framtidstält där man bjuds på fika och får ta del av de spännande framtidsplanerna.

Utöver det nyinvigs den omtyckta skulpturgruppen Hästkvintett, Verdandi bjuder på mat i det nyinvigda Kökets Torg och elever från Sundbyberg Kulturskola håller dansuppvisning.

Även de minsta besökarna kommer ha en garanterat händelserik eftermiddag med ponnyridning och ett barntält fullt av roliga aktiviteter.

På plats finns även politiker, experter och medarbetare på Förvaltaren för att svara på frågor och funderingar, så missa inte denna spännande och lärorika eftermiddag för hela familjen.

Varmt välkommen!

När:  8 oktober, 16.30-19.00
Var: Rissneleden 25, Hallonbergen
Hur: Program och hålltider hittar du här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!