Träffpunkten arrangerar glädjefyllda aktiviteter för alla seniorer. 

Är du över 65 år? Isåfall är du välkommen till Träffpunkten där du kan träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Torsdagen den 23:e har du möjlighet att prova på några av dem i Hallonbergen centrum.

Träffpunkten anordnar flera gånger i veckan aktiviteter som stimulerar både kropp och själ. Här kan du vara med på olika fysiska aktiviteter som dans, gymnastik och boxning, allt anpassat för seniorer. För den som vill ta det lite lugnare, erbjuds även målning, bridge och bingo. Eller så kommer du bara förbi, tar en fika och har en trevlig stund med nya bekantskaper i en härlig atmosfär. Om inget annat anges är alla aktiviteter gratis, och här serveras även en goda luncher till bra pris.

På Träffpunkten i Hallonbergen finns även ett gym där alla som är över 65 år och bor i Sundbyberg får träna gratis, både med maskiner och i gruppträningspass.

Kom och prova på!
Nu på torsdag den 23:e mellan kl. 14:30 till 16:30 är du varmt välkommen till nya scenen i Hallonbergen centrum, där du får möjlighet att prova på aktiviteterna boxning, gympa och allsång. 

Missa alltså inte denna roliga eftermiddag där du både får lära dig mer om Träffpunkten och prova på aktiviteter som bidrar till en trevlig social samvaro.

När: 23/1 kl.14:30 till 16:30
Var: Scenen i Hallonbergen C 
För vem: Seniorer över 65 år

Pris: Gratis

Varmt välkommen!

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!