Välkommen på spännande påskäggsjakt!

Årets påsk blir lite annorlunda, och vi är många som inte kommer att kunna fira den med släkten… Därför vill vi att hela Hallonbergen + Ör ska (på lagom avstånd) få göra något roligt tillsammans! Varmt välkommen på Påskäggsjakt.

Påskris, påskgummor och Blåkulla i all ära, men ägg är kanske det vi mest förknippar med påsken. Vi lägger godis i dem, målar och hänger upp dem, eller avnjuter dem gjorda av choklad eller marsipan.
Hur äggen kom att bli påskens främsta symbol är bara teorier, men många tror att det beror på att hönsen började värpa vid den här tiden på våren. Ägg var då troligen klassad som en lyxvara, och användes alltså att fira påsken.

30 gömda påskägg, redo att fyllas med vad du vill!

Hela påsken är det alltså påskäggsjakt i Hallonbergen + Ör! Vi kommer att gömma 30 ägg, samtliga innehållandes en värdekod på 40 kronor till Direkten i Hallonbergen Centrum.
Från klockan 13:00 på skärtorsdagen är det alltså bara att ge sig ut och börja leta. Titta under parkbänken, i busskuren, bakom busken och under rutschkanan – de kan ligga var som helst!

Vi önskar dig en riktigt Glad Påsk!

(Såklart vill vi gärna se alla påskäggs-hittare, så ta gärna en bild på dig och ditt ägg och dela på Facebook. Glöm inte att tagga Hallonbergen+Ör i ditt inlägg!)

Tänk bara på att..

- Är du under 15 år, ta med dig en vuxen till affären.
- Värdekoden gäller ej till spel och tobak
- Värdekoden kan ej heller bytas mot kontanter

 

Välkommen och lycka till!

 

När: Start skärtorsdag, 9/4, från klockan 13:00. Hittar du ett ägg, kan koden lösas in hos Direkten i Hallonbergen till och med måndag 13/4 

Var: Runt hela Hallonbergen + Ör

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!