Nya företagsvänliga koncept i Umami Park

Hallonbergen + Ör fortsätter att utvecklas, och trivsamma Umami Park har tagit ännu ett kliv mot att bli en av de större kommersiella knytpunkterna i Stockholm. Nu är 85 nyproducerade premiumlägenheter för företag klara, genom bostadskonceptet Umami easy living.

Har du besökt Umami Park någon gång? Här både bor och arbetar redan många människor, och när området är fullt utvecklat kommer detta vara en ännu mer pulserande knutpunkt, med 800 moderna bostäder, kreativa kontorsytor, restauranger, butiker, caféer och all tänkbar närservice. För att inte tala om närheten till både natur och snabba kommunikationer.

Umami Parks attraktiva läge med närhet till både city och kringliggande shoppingcenters, gjorde att Wallenstam tog beslutet att satsa på egna företagslägenheter – konceptet Umami easy living.

Dessa lägenheter kommer att hyras ut som övernattningslägenheter eller långtidsboende för företag, och gör det möjligt att bo och arbeta på samma ställe!

Kontorsmiljöer med guldkant

Moderna kontor i toppklass är redan idag en stor del av Umami Park, och efter en omfattande renovering med hållbarhet i fokus står nu även de första kontorsytorna klara i området Centralkvarteret. 

Kontorsytorna kan hyras antingen som skräddarsydda kontor efter företagets behov, eller nyckelfärdiga, inflyttningsklara kontor, med eller utan möbler.

Efter renoveringen har ytorna förvandlats till ljusa och stilfulla lokaler, med öppen och flexibel layout, och en fantastisk utsikt som extra bonus. Lägg sen till de gröna små parkerna, nya naturliga mötesplatser och utegym, så får både boende och företag ett område utöver det vanliga.

Välkommen hit, ta en promenad och se på nära håll hur ett både harmoniskt och spännande område växer fram.

Här kan du läsa mer om Wallenstams bostäder och lokaler i Hallonbergen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!