I Umami Park bor du granne med med både staden och naturen

Umami Park är det nya och moderna området i Hallonbergen + Ör, med närhet till allt och oändliga möjligheter. De två första etapperna är klara, och nu håller den tredje på att växa fram.

I det attraktiva Umami Park bygger Wallenstam totalt 800 lägenheter, samt tusentals kvadratmeter för kontor, restauranger och butiker. Helt enkelt ett område för folk som vill njuta av livet, med allt man kan tänkas behöva för en enkel och bekväm vardag inom nära räckhåll. Den första etappen består av 222 fina och välplanerade lägenheter med varierande arkitektur. Det högsta huset är hela 16 våningar högt, och bjuder på en fantastisk utsikt. Den andra etappen har i sin tur tre byggnader med varsitt koncept – koppar, silver och guld. Något som avspeglas i de dekorativa balkongräckena och tegelfasaderna. Här kan man njuta av livet och lugnet på den härliga innergården.

Etapp 3 - ett mysigt kvarter mellan torget och skogen

Mellan det välbesökta torget och den lugna skogen växer nu Umami Parks tredje etapp fram. Här får du både ett livfullt centrum och lugn natur runt hörnet, och närheten till allt ger en bekväm och skön vardag. För att skapa en levande känsla varierar kvarterets fasader i både material, färger och former, och varje hus får sin egen unika identitet. Den upphöjda gården med både sociala ytor och lekytor för barnen, blir en lugn oas där du kan sitta i solen och ta en kopp kaffe med dina nya grannar.

Etapp 3 består av 133 hyresrätter varav hälften hyrs ut via Wallenstams bostadskö och resterande via Stockholms Bostadsförmedling. Bra att känna till är även att Wallenstam godkänner studenter med studiemedel som inkomst med borgensman.

Läs mer om Umami Park etapp 3 och andra pågående och framtida byggprojekt runt Hallonbergen + Ör, här.

 

Snabbfakta om bostäderna i Umami Etapp 3

Inflyttning: Preliminärt 2021
Antal lägenheter: ca 133 hyresrätter i Etapp 3 (totalt bygger vi ca 800 lägenheter i Umami Park) Lägenhetsstorlekar: 1 - 4 rok
Antal våningar: 5 - 9
Hiss: Ja Garage: Ja
Laddplats för elbil: 4 st laddplatser i garaget
Cykelparkering: Ja
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten
Balkong: Alla lägenheter får balkong, fransk balkong eller uteplats

 

Bilden är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det bästa och senaste direkt från Hallonbergen + Ör, i din inbox!